Diensten van Mac’s Parketvloeren in Venlo

Mac’s Vloerenlegservice levert een aantal diensten met een goede service en 100% tevredenheidsgarantie, kijk hieronder voor een overzicht van onze diensten.

Parketvloeren

Zowel als in woningen als in bedrijfsruimten levert parket of een planken vloer een veelal fraaie en zeer duurzame vloer op.

Duoplank

Onder de Duoplank, ook wel genoemd Multiplank, samengestelde plank, plank met toplaag, lamel plank, lamelparket of combi plank genoemd, verstaan wij een vloerplank met een massief houten top laag en een onderlaag van vaak multiplex.

Lamelparket

Lamelparket (Ook wel multiplank, duoplank of combiplank genoemd) is het innovatieve product onder de houtenvloeren. Door de vernuftige basislaag heeft het een minimale houtwerking terwijl het dezelfde uitstraling behoudt als een massieve houten vloer.

Houten vloer op vloerverwarming

Vraagt u zich af of het mogelijk is om een houten vloer te combineren met vloerverwarming? Ja, het is eenvoudig om deze combinatie succesvol toe te passen in uw interieur. Wij hebben hier reeds jarenlang ervaring mee!

Steigerhouten Meubelen

Voor ieder interieur maken we steigerhouten meubelen. Robuust van karakter en modern van uitstraling. Laat het door ons op maat maken. Tuinmeubelen of eettafels, salontafels, kasten, dressoirs en tv-meubels voor de huiskamer.

Houten Terrasvloeren

Een houten terrasvloer geeft een meerwaarde aan ieder terras, plat dak of balkon. Massieve terrasplanken zij de meest gebruikte voor een mooie vloer.

PVC Vloeren

PVC vloeren hebben een niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling, een schitterende én voelbare structuur maakt het écht af.

Vloeren egaliseren

Voor een goed eindresultaat te komen is de staat van de ondervloer van groot belang. Door onze jarenlange kennis en expertise op het gebied van egaliseren kunnen wij de elke vloer legklaar maken.

Vloerplinten

Wij zijn gespecialiseerd in plinten en randafwerking. Een mooie plint is de bekroning van uw bestaande of nieuwe vloer.

Opschuren houten vloeren

Het schuren en/of behandelen van uw parketvloer is specialistenwerk. Voor de meeste doe-het-zelvers een moeilijke en tijdrovende klus waarvan het eindresultaat vaak te wensen overlaat.

Traprenovatie in Venlo

Uw oude trap ziet er niet meer uit, gewoon versleten werk… dan is een oplossing voorhanden die het onderhoud erg eenvoudig maakt! U laat uw trap renoveren door Mac’s Vloerenlegservice uit Venlo.

Visgraatvloeren

Parketvloeren kunnen op verschillende manieren gelegd worden. Een manier om een parketvloer te leggen is een visgraat motief. Omdat het motief van de parketvloer lijkt op dit van een visgraat, wordt het visgraatparket genoemd.

Laminaat

Geavanceerde fototechnieken en productie technieken hebben ertoe geleid dat laminaat haast niet meer van echt te onderscheiden is.