Een goede keuze, een Houten vloer

U bent op zoek naar een houten vloer en misschien wel voor de eerste keer! Als U zich gaat oriënteren in de wereld van houten vloeren komt U meestal in een doolhof terecht en ziet U door de bomen het bos niet meer. Houten vloeren zijn al vele jaren de meest sfeervolle en praktische vorm van vloerbedekking, maar je moet er wel altijd een beetje voorzichtig mee zijn.

Op dit moment zijn er de verouderde vloeren en daarmee lijken alle problemen voorbij. Steeds meer mensen ontdekken met veel woonplezier de vele voordelen van dit soort houten vloeren. Verouderde vloeren zijn gemaakt van hout dat van gerenommeerde parketfabrikanten komt en alle facetten heeft doorlopen om tot een uitstekende kwaliteit te komen zodat het als vloer in een woonkamer kan worden gelegd. De prijs staat altijd in verhouding tot de kwaliteit!

Een oudere vloer is een mooiere vloer

Deze vloeren worden met de jaren alleen maar mooier omdat de vloer zich gaat verouderen naar de ruimte. U hoeft ook niet na een jaar of 5 te schuren want dan is de vloer alleen maar ouder oftewel mooier geworden. Op een verouderde vloer kunt U echt leven en hoeft U nooit meer bang te zijn voor een krasje of een deukje.

Verouderde vloeren zijn ontstaan door de stijgende vraag naar oude vloerdelen uit slooppanden maar dat is met de loop van jaren alleen maar schaarser geworden en daardoor werd de kwaliteit steeds minder. Daarnaast weet je nooit wat er met het hout is gebeurd en kun je dus ook de gekste dingen verwachten..Als klap op de vuurpijl werd er voor oude vloerdelen ook een hoop geld gevraagd.

Laat u informeren door Mac’s Parketvloeren

Tegenwoordig worden deze vloeren op een kunstmatige manier nagebootst, getrommeld, gerookt etc. Voor informatie hierover kunt U altijd contact opnemen met Mac’s Parketvloeren.

Het is ook altijd mogelijk om dit soort vloeren te bekijken in overleg met Mac’s Parketvloeren omdat men dan een beter beeld heeft in plaats van te beslissen naar aanleiding van een paneel in de showroom.

Vraag snel een offerte voor een Houten vloer!

Mac's Offerteformulier

Vul onderstaand formulier in voor een Gratis én Vrijblijvende offerte!