Lamelparket

Lamelparket (Ook wel multiplank, duoplank of combiplank genoemd) is het innovatieve product onder de houtenvloeren. Door de vernuftige basislaag heeft het een minimale houtwerking terwijl het dezelfde uitstraling behoudt als een massieve houten vloer.

Een echt houten uitstraling

Soms wordt lamelparket verward met laminaat. Voor alle duidelijkheid: lamelparket is een volwaardig houten product en dus niet te vergelijken met laminaat. De bovenkant bestaat uit een dunne laag hardhout, terwijl de basis daaronder is opgebouwd uit kriskras gelijmde houten lagen die de onvermijdelijke werking van het hout tegengaan. lamelparket biedt alle voordelen van een houtenvloer. Er valt geen onderscheid te maken met een massief houtenvloer, met het enige verschil dat u minder betaald!

Lamelparket is zwevend te leggen

In tegenstelling tot de zwaardere traditioneel houten vloeren is lamelparket ook voor grotere oppervlakken zwevend te leggen: zonder drempels. Als u bijvoorbeeld een huurhuis heeft of een appartement bewoont, wordt vaak van u verlangd dat u de vloer zwevend legt. lamelparket is dan een goed alternatief. Daar komt nog als voordeel bij dat lamelparket geschikt is voor vloerverwarming.

Ecologisch verantwoorde vloer

Doordat alleen de toplaag uit hardhout bestaat, spaart lamelparket het milieu. Ook is er door de speciale productie techniek, minder materiaalverlies. Kortom, als u het milieu een warm hart toedraagt dan is lamelparket een goed alternatief. Lamelparket vloeren zijn eenvoudig in gebruik: makkelijk & snel zonder lijm te leggen. Gaat u verhuizen? Geen probleem, u kunt de vloer zo meenemen en opnieuw leggen in uw nieuwe huis. Zo heeft u, bij normaal gebruik, lang plezier van uw houten vloer. Lamelparket is een duurzaam product!

Vraag snel een offerte voor Lamelparket!

Mac's Offerteformulier

Vul onderstaand formulier in voor een Gratis én Vrijblijvende offerte!